Uudistunut verkkokauppa fixusnet.fi avattu 07/2015

fixusnet_ala

Fixus-ketjun maahantuojan (Koivunen) toimesta on avattu uudistettu verkkokauppapalvelu fixusnet.fi, jossa olemme mukana.

 

Verkkokaupan käyttöperiaate on tiivistetysti seuraava:

Asiakas valitsee verkkokauppapalvelun aloitussivulla Fixus-liikkeen (kotisivumme linkit menevät suoraan verkkokauppaamme), johon haluaa osoittaa tilauksensa. Tilauksia toimitetaan vain verkkokauppapalveluun liittyneiden Fixus-liikkeiden kautta (tuotteet joko noudetaan myymälästä tai uutena vaihtoehtona myös toimitus postitse). Liikkeen valinnan jälkeen Asiakkaalla on mahdollisuus selailla tarjottua valikoimaa hintatietoineen. Hinnat vaihtelevat liikkeittäin. Maksutapoja on useita ja maksupalvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Klarna. Koivunen ja Fixus-liike pidättävät itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Verkkokaupan hinnat ovat samat kuin myymälän tiskillä. Tuotteiden saatavuustieto on reaaliaikainen ja näytetään liikkeen/tukkurin varastotilanne. Fixusnet.fi verkkokaupan tuotteet saamme toimitettua 1-5 arkipäivän kuluessa. Vahvistamme tuotteiden saatavuuden ja hinnan tilausvahvistuksessa.

Tervetuloa ostoksille!

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>